Per la massa :
115g de mantega
220g de sucre
3 ous
200g de farina
1 i 1/2 de llevat
Aroma o saboritzant al gust
Per al Batercream :
220g de mantega
325g de sucre glas
un xorre't de llet
Colorant, aroma o saboritzant al gust
Amb la mantega a temperatura ambienti la farina i el sucre glas tamisat.
El forn calen a 170º
Posem la mantega a la maquina i la batem amb el sucre, desprès i incorporem els ous, un a un, la mitat de la farina amb el llevat i la llet amb els gustos olors etc... Per ultim l'altra mitat de farina.
Ho posem al motlles i al forn!
En un principi és per unes 12 magdalenes, però depenent de la mida de les càpsules, poden sortir-ne més.
Jo les tinc entre 12 i 15 minuts al forn, però també dependrà del de cada un, hi ha gent que les hi te 20m!
El mes fàcil és mirar quan ja han pujat i estan d'oradetes. Punxar amb un escuradents i si surt net ja esta!
Preparem la crema posant la mantega el sucre i la llet al bol i ho batem tot junt, una bona estona, fins que es facin piquets o montanyetes.
La podem deixar un minute't a la nevera i ja esta llesta per fer servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada